Nacházíte se v archívu roku 2022 - aktuální ročník naleznete zde.

Jobspin Job Fair

Mezinárodní veletrh pracovních příležitostí Jobspin Job Fair poprvé v Ostravě!

Přijďte v sobotu 26. listopadu do ostravské Černé louky mezi 10:00 a 16:30. Vítáme všechny studenty, absolventy a profesionály s mezinárodním vzděláním a zahraničními studijními a pracovními zkušenostmi. Registrujte se ještě dnes! Vstup je pro všechny zájemce o práci jako vždy bez poplatku. Komunikačním jazykem veletrhu Jobspin je angličtina, očekáváme účast hlavně z řad expatů .

“Je to nejjednodušší a nejrychlejší způsob jak poznat společnost, ve které chcete pracovat. Opravdu je v tom velký rozdíl - odpovídat na inzerát online a skutečně mluvit přímo s potenciálním budoucím nadřízeným či kolegy a pracovníky náboru. Navíc můžete objevit nové zajímavé firmy v regionu a dozvědět se přímo od jejich zástupců jaké pozice mají volné a které budou obsazovat v budoucnosti,” vysvětluje Kateřina Casadei, organizátorka Jobspinu, hlavní přínos pracovního veletrhu specializovaného na mezinárodní komunitu v Česku.

Ostravský Jobspin si klade za cíl propojit uchazeče o práci, hlavně expaty kteří mluví anglicky s mezinárodními zaměstnavateli napříč třemi státy – Česko, Polsko a Slovensko. Mezinárodní veletrh pracovních příležitostí Jobspin Job Fair nabízí možnost osobně se prezentovat a najít vysněnou práci v mnoha oborech od IT, finančnictví, technické profese až po personální zdroje nebo zákaznickou podporu se znalostí jazyků. Podzimní veletrh poskytne prostor nejdůležitějším mezinárodním zaměstnavatelům v regionu.

Tento veletrh je vhodný pro uchazeče o první zaměstnání i pro ty, kteří zvažují změnu kariérního směřování. “Cílem Jobspin Job Fair je kromě propojování zaměstnanců a zaměstnavatelů také pomoci lidem zjistit co je nového v moderním trhu práce - možná uvažujete o změně zaměstnání, ale váháte, protože neznáte další příležitosti, případně se chcete ujistit, že jiný zaměstnavatel Vám nabídne lepší platové podmínky a prostředí. Veletrh je dobrým místem i pro takový osobní kariérní průzkum,” Casadei popisuje další výhody účasti.

Návštěvníci se mohou těšit na řadu prezentací určených především uchazečům o práci a občanům jiných členských zemí EU a těch mimo ni.

Důležité odkazy:

Web pro návštěvníky: https://www.jobspin.cz/jobspin-multilingual-job-fair-ostrava-official-web-for-visitors/

Web pro zaměstnavatele: https://www.jobspin.cz/jobspin-multilingual-job-fair-ostrava-official-web-for-employers/

Kontakt:

Kateřina Casadei (Kukrechtová) hlavní organizátorka Jobspin Job Fairs, email: info@jobspin.cz

Foto: Jobspin

 


Partneři veletrhu




Mediální partneři veletrhu




Mediální podpora veletrhu

Pořadatel

Černá louka s.r.o.
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00

IČ: 26879280
DIČ: CZ26879280

Manažerka veletrhu

Denisa Ježková
+420 724 184 439
denisa.jezkova@cerna-louka.cz

Marketing veletrhu

Veronika Břicháčková
+420 727 813 655
veronika.brichackova@cerna-louka.cz